- النورسمشرف منتدى الطبخ و الأناشيد
- عدد الرسائل : 1669
العمر : 28
الموقع : mostaghanem.com
الأوسمة :
البلد :
نقاط : 2467
السٌّمعَة : 37
تاريخ التسجيل : 03/06/2008
طبق اسبرج بالكريمة ...بالصور...
الأحد 27 يوليو 2008, 12:12
الاسبرج 3 انواع موجود بالصورة

وجدت الابيض
قشريه بسكين البطاطس
واخرجى كل القشرة الرفيعة

اسلقية حوالى عشر دقاءق
فى طاسة ضعى قليل من زيت الزيتون او قليل من الزبد
حمرى معلقتين توم مبشور بقطعة فلفلة صغيرة جدا........ عند الاسفرار
ضعى الاسبرج المسلوق المصفى من الماء وقلبى بخفة اى ان يندمج مع التوم ويحمروا قليلا

ضعى نصف كوب كريم طبخ او حسب الكمية
ضعى قطعة حوالى 100 جرام من الجبن الركفورد
وانتظرى الى ان تندمج فى الكريمة
شوية ملح وفلفل اسود وجوزة الطيب
بعد غرفة فى الطبق رشى على الوجة جبنه فرمزان وبقدونس للتجميل

يقدم مع الرز او بطاطس مسلوقة

وجدت الابيض
قشريه بسكين البطاطس
واخرجى كل القشرة الرفيعة

اسلقية حوالى عشر دقاءق
فى طاسة ضعى قليل من زيت الزيتون او قليل من الزبد
حمرى معلقتين توم مبشور بقطعة فلفلة صغيرة جدا........ عند الاسفرار
ضعى الاسبرج المسلوق المصفى من الماء وقلبى بخفة اى ان يندمج مع التوم ويحمروا قليلا

ضعى نصف كوب كريم طبخ او حسب الكمية
ضعى قطعة حوالى 100 جرام من الجبن الركفورد
وانتظرى الى ان تندمج فى الكريمة
شوية ملح وفلفل اسود وجوزة الطيب
بعد غرفة فى الطبق رشى على الوجة جبنه فرمزان وبقدونس للتجميل

يقدم مع الرز او بطاطس مسلوقة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى